Volledig scherm
Danna van Daal van Look at me Fotografie is superblij met haar gewonnen award. © Philip van den Brand

Veghelse fotografe wint prestigieuze Bruidsfoto Award

VEGHEL - De Veghelse Danna van Daal heeft een prestigieuze wedstrijd voor bruidsfotografen gewonnen. In de categorie 'Ceremonie' won ze de Bruidsfoto Award.

Van Daal vertelt 'superblij' te zijn met de award. ,,In eerste instantie heeft een vakjury mijn foto uitgekozen. Dat is al een enorme waardering. Daarna maakte het publiek zijn keus. Zij bepaalden uiteindelijk welke foto's er wonnen." 

Nieuwe trends

Er werden ruim 1.200 foto's ingezonden door bijna tweehonderd bruidsfotografen. In acht categorieën werden zeventig inzendingen genomineerd. Met de fotoverkiezing wil de organisatie de nieuwste trends op fotogebied laten zien en aanstaande bruidsparen kennis laten maken met professionele bruidsfotografen.

Split second

De zwart-wit foto waarmee de Veghelse fotografe uiteindelijk won werd gemaakt tijdens een huwelijksceremonie van een bruidspaar uit Oss. Daarop is een emotionele bruidegom te zien. ,,Er werd stilgestaan bij zijn overleden moeder", licht Van Daal toe. ,,Ik heb de foto van heel dichtbij gemaakt. Zo'n moment duurt meestal maar een split second, dat mag je niet missen.”

Volledig scherm
De Veghelse fotografe won de prijs in de categorie 'Ceremonie'. © Philip van den Brand