Het stembureau Huize Padua. Met rechts op de voorgrond Jo Vluggen en naast hem Laurens Manders. Daarachter zit -net buiten beeld - Rianne Geene.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stembureau Huize Padua. Met rechts op de voorgrond Jo Vluggen en naast hem Laurens Manders. Daarachter zit -net buiten beeld - Rianne Geene. © Hans van Alebeek

Verkiezingen in Boekel? Dan zit Laurens Manders op het stembureau, al sinds 1965

BOEKEL/HUIZE PADUA - Hoeveel verkiezingen en referenda hij op het stembureau heeft meegemaakt? Laurens Manders uit Boekel durft het niet te schatten maar het moeten er tussen de 50 en 60 zijn geweest. Ook woensdag 16 maart was hij weer present op zijn inmiddels vertrouwde stembureau in Huize Padua. 

  1. Man die in 2010 Elsa Tisseur doodde, in hoger beroep veroordeeld voor poging zware mishandeling tijdens proefverlof
    PREMIUM

    Man die in 2010 Elsa Tisseur doodde, in hoger beroep veroor­deeld voor poging zware mishande­ling tijdens proefver­lof

    DEN BOSCH/VEGHEL Mario van E. (56), de man die in 2010 zijn 35-jarige ex-vriendin Elsa Tisseur doodde, moet definitief terug naar de gevangenis. Dat bepaalde het gerechtshof vrijdag in Den Bosch. De man sloeg op 8 augustus 2020 tijdens een proefverlof met beringde vuisten in op een man in Veghel. Daarmee maakte hij zich schuldig aan een poging tot zware mishandeling. Hij bedreigde het slachtoffer bovendien met een mes.