Het pand aan de Hoofdstraat waar voorheen de Intersport zat, wordt na tweeënhalf jaar leegstand vernieuwd. Op de foto van links naar rechts de vier ondernemers die intrek nemen in het pand: kapsters Carmen de Groot en Marieke van Eert-Van Zutven, schoonheidsspecialiste Karlijn Dragt en winkeleigenaresse Nikkie Rooijakkers. Daarnaast Dirk van den Tillaar van Area en pandeigenaar Henk van Lankveld.
Volledig scherm
Het pand aan de Hoofdstraat waar voorheen de Intersport zat, wordt na tweeënhalf jaar leegstand vernieuwd. Op de foto van links naar rechts de vier ondernemers die intrek nemen in het pand: kapsters Carmen de Groot en Marieke van Eert-Van Zutven, schoonheidsspecialiste Karlijn Dragt en winkeleigenaresse Nikkie Rooijakkers. Daarnaast Dirk van den Tillaar van Area en pandeigenaar Henk van Lankveld. © Maartje Spieksma

Vernieuwing voor Hoofdstraat Veghel: ‘Vanaf hier wordt het alleen maar beter’

VEGHEL - De Hoofdstraat in Veghel is een kapsalon, een beautysalon en een kinderkledingwinkel rijker. Als het aan centrummanager Dirk Lammers ligt, zijn dit de eerste van vele winkels die de Hoofdstraat weer dé winkelstraat van Veghel moeten maken.