Winkeliers in het centrum van Veghel  moeten allemaal bijdragen aan een betere aankleding en activiteiten, vinden het centrummanagement en het college. Daarom start er een proef met een speciaal centrumfonds in plaats van de gebruikelijke reclamebelasting.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkeliers in het centrum van Veghel moeten allemaal bijdragen aan een betere aankleding en activiteiten, vinden het centrummanagement en het college. Daarom start er een proef met een speciaal centrumfonds in plaats van de gebruikelijke reclamebelasting. © Jeroen Appels/Van Assendelft

‘Verplichte’ geldbijdrage centrumwinkeliers Veghel in de maak

VEGHEL - Eén fonds voor activiteiten en promotie in het Veghelse winkelcentrum waar álle winkeliers en vastgoedeigenaren in het centrum aan mee moeten betalen. Dit willen het college van Meierijstad en het centrummanagement.   

  1. Jumbo ziet tóch veelbelovende, internationale toekomst voor La Place
    PREMIUM

    Jumbo ziet tóch veelbelo­ven­de, internatio­na­le toekomst voor La Place

    VEGHEL - Ondanks het feit dat 23 vestigingen van La Place definitief de deuren gaan sluiten, ziet Jumbo nog steeds een veelbelovende, internationale toekomst voor de restaurantformule. En, nee van een volledige overname van HEMA is geen sprake. Dat maakte financieel topman Ton van Veen van het Veghelse supermarktconcern dinsdagochtend duidelijk in een toelichting op de omzetcijfers over de eerste helft van dit jaar.