Volledig scherm
PREMIUM
De Kalverstraat blijft in beweging: diverse zaken zijn nieuw of komen van een andere locatie. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Versstraat Kalverstraat in Veghel blijft in beweging

DORPSHARTHet BD brengt deze zomer een serie verhalen over het centrum van Veghel. Waar zitten de knelpunten en hoe denken de ondernemers erover? 

De Kalverstraat in Veghel is al jaren in beweging. Jes Lingerie en De Zaak, met dameskleding, vonden er dit jaar hun stek. Bij De Zaak wordt sinds kort voorzichtig de stap gemaakt naar ook mannenkleding. De collectie bevat vooral betaalbare kleding, terwijl Jes Lingerie gaat voor lingerie en badkleding in het midden- en hoge segment.

  1. Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    VEGHEL/OSS - Feest op het Zwijsen College en het Fioretti College in Veghel. Beide middelbare scholen hebben samen met zo’n dertig andere middelbare scholen in Nederland het predicaat ‘excellent’ van het ministerie van Onderwijs ontvangen. Dat krijgen ze voor bepaalde onderdelen van de school. Ze mogen de in de wacht gesleepte titel drie jaar voeren. Ook Kentalis Compas College in Oss ‘viel in de prijzen’.