Malou van der Heijden heeft boetes van 200 euro per dag voorkomen, maar de gedwongen naamsverandering kost haar toch flink wat geld.
Volledig scherm
PREMIUM
Malou van der Heijden heeft boetes van 200 euro per dag voorkomen, maar de gedwongen naamsverandering kost haar toch flink wat geld. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

‘Vis bij Loetje’ slikt naam in onder druk biefstuk-keten

HEESWIJK-DINTHER - Een klassiek David tegen Goliath-verhaal, alleen legt de kleine man het dit keer af tegen de reus. Biefstuk-gigant Loetje uit Amsterdam zorgt ervoor dat Malou ‘Loetje’ van der Heijden de naam van haar viszaak in Heeswijk-Dinther moet veranderen.

  1. Maashorst scherper op huishoudelijke hulp wegens tekort aan personeel: ‘Urgentie gaat voor’

    Maashorst scherper op huishoude­lij­ke hulp wegens tekort aan personeel: ‘Urgentie gaat voor’

    MAASHORST - Het tekort aan personeel voor huishoudelijke hulp is zo nijpend dat de gemeente Maashorst en de zorgaanbieders moeten ingrijpen. Om spoedgevallen te kunnen blijven helpen, kan het zijn dat cliënten tijdelijk gekort worden in het aantal uren hulp waar ze recht op hebben. Ook doet de gemeente een ‘moreel appel’ op alle gebruikers om nog eens goed te kijken of de hulp wel nodig is of dat mensen die zelf gaan organiseren of betalen.