Volledig scherm
De vrouw raakte niet dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis moest. © Marco van den Broek Marcofotografie

Vrouw rijdt tegen geparkeerde auto aan en belandt op de kop in Uden

UDEN - Een 87-jarige vrouw is donderdagavond met haar auto tegen een geparkeerde auto gebotst en belandde hierdoor met de wagen op de kop aan de Helenastraat in Uden. 

De toegesnelde brandweer hoefde niet in actie te komen. De dame was bevrijd met de hulp van omstanders. Ze is nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. 

 1. Bespuugd en uitgescholden door boeren, maar niet bang. ‘Ik ken ze. Het is vooral een hoop branie’
  PREMIUM
  Interview

  Bespuugd en uitgeschol­den door boeren, maar niet bang. ‘Ik ken ze. Het is vooral een hoop branie’

  De Udense Ineke de Wild, al dertig jaar veganist, protesteerde manmoedig in haar eentje bij het provinciehuis tijdens het boerenprotest. Ze kreeg smalende blikken, werd bespuugd en uitgescholden. De vrijdag erna stond ze er wéér, samen met twee medestanders. Dit keer kwam haar protestbord niet ongeschonden uit de strijd en werd ze bijna van een muurtje geduwd. Maar opgeven, ho maar. Wie is deze dappere Udense?
 2. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.