Bij het ziekenhuis werden tijdens de eerste golf spandoeken opgehangen. In het bovenste inzetje zie je vrouwen van de Ladies Circle high tea aan huis bezorgen in Veghel. In het onderste inzetje de voorbereidingen voor het paasontbijt dat in Uden uitgedeeld werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het ziekenhuis werden tijdens de eerste golf spandoeken opgehangen. In het bovenste inzetje zie je vrouwen van de Ladies Circle high tea aan huis bezorgen in Veghel. In het onderste inzetje de voorbereidingen voor het paasontbijt dat in Uden uitgedeeld werd. © Van Assendelft

Waar zijn ze nou, al die vrijwilligers van de eerste golf?

UDEN - Er hangen geen spandoeken bij het ziekenhuis om het zorgpersoneel te bedanken, en ook in de Facebookgroep Coronahulp Uden is het akelig stil. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen aan zijn lot overgelaten wordt in deze tweede golf.

 1. Steekspel tussen FNV en Van den Bosch uit Erp niet voorbij
  PREMIUM

  Steekspel tussen FNV en Van den Bosch uit Erp niet voorbij

  ERP/LUXEMBURG - Van den Bosch Transporten uit Erp zegt dat het buitenlandse chauffeurs altijd behoorlijk heeft betaald. Het bedrijf baseert zich daarbij op een arrest van het Europese Hof in Luxemburg. Volgens het hof is er geen sprake van een nauwe band tussen tussen het hoofdkantoor in Erp en de werkzaamheden van de buitenlandse chauffeurs. FNV Bondgenoten stelt echter dat die band er wel is en houdt er aan vast dat Van den Bosch wel Nederlands loon dient te betalen.
 1. XL-Coronateststraat geopend in Eindhoven: van 5,000 naar bijna 10,000 testen per dag
  Play

  XL-Coronatest­straat geopend in Eindhoven: van 5,000 naar bijna 10,000 testen per dag

 2. Brabantse schapenboeren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'
  Play

  Brabantse schapenboe­ren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'