Semiha Kutlu (rechts) laat het spel zien. Verder (vlnr) Joris van den Bergh, Dirk Delisse, en jongerenwerker Lionel Saidjan.
Volledig scherm
PREMIUM
Semiha Kutlu (rechts) laat het spel zien. Verder (vlnr) Joris van den Bergh, Dirk Delisse, en jongerenwerker Lionel Saidjan. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Wat te mooi lijkt om waar te zijn, ís dat ook: heftige game wijst jongeren op gevaren drugscriminaliteit

ERP/VEGHEL - Natúúrlijk weten jongeren dat er snel geld te verdienden valt met drugscriminaliteit. Minder bekend is hoe je in deze wereld wordt gezogen als kwetsbare scholier, laat staan hoe moeilijk het is om eruit te stappen. Daarom is er nu een game bedacht die dat jongeren op een heftige manier laat ervaren.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?