Volledig scherm
PREMIUM
Chateau Meiland komt met eigen wijnen op de markt. De Jumbo brengt wijn van Chateau Meieijrland. © Talpa Pers

Welke wordt het: wijn van Chateau Meiland of Chateau Meierijland?

Column tHansVEGHEL - Is het toeval of niet? Vrijdag stond in onze krant het nieuws over de nieuwe wijnlijn van de Meilandjes, die bekende tv-familie van SBS6, en een paar pagina’s verderop een hele grote advertentie van Chateau Meierijland, ook met drie wijnen. Vandaag is de familie Meiland weer aan zet met een paginagrote advertentie in de krant. 

Kijk, dat Martien - ‘wijnen, wijnen, wijnen’ - Meiland zijn populariteit verder uitmelkt  (beter gezegd uitwijnt) met zijn eigen flesjes is natuurlijk logisch. Miljoenen mensen zijn verslingerd aan de avonturen op Chateau Meiland en de toko zit al jaren volgeboekt dus ‘La Famille Meiland’ zoals de wijnen heten, wordt geheid een succes. Je hoort Martien al ‘Oh wat goooooeeeed’  roepen als straks de eerste bestellingen binnenrollen. 

  1. Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’
    PREMIUM

    Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’

    VEGHEL - Emma van Boxtel (24) uit Den Bosch had haar pakjesavond waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Onderweg naar werk kreeg ze een lekke band en besloot ze haar Toyota Aygo langs de kant van de weg te zetten. Na het werk wilde ze haar auto ophalen en zag ze dat de portier openstond en er zelfs mensen in de auto zaten. Er bleken kinderen in te zitten. ,,Het was een grote ravage. Ze hebben niks meer van de auto overgelaten.”