Gerrit Bongers en Peter Verbakel (rechts) zetten zich al jaren in voor hun wijk de Zeven Eiken in Veghel. Hier in de Peellandstraat, met op de achtergrond bij de gele deur het wijkgebouw, brengen ze wijkblad het Eikenblad rond.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Bongers en Peter Verbakel (rechts) zetten zich al jaren in voor hun wijk de Zeven Eiken in Veghel. Hier in de Peellandstraat, met op de achtergrond bij de gele deur het wijkgebouw, brengen ze wijkblad het Eikenblad rond. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Wijk Zeven Eiken veranderde, maar Gerrit Bongers en Peter Verbakel bleven

VEGHEL - ,,Het is een leuke buurt hier. Nieuwe gezinnen en kinderen zijn van harte welkom.” Peter Verbakel en Gerrit Bongers kregen een lintje voor het levendig houden van wijk de Zeven Eiken in Veghel. Twee duizendpoten met onuitputtelijke inzet voor hun wijk. 

Wat is hun wijk veranderd door de jaren heen. De huizen aan de Peellandstraat werden van de kaart geveegd, en helemaal nieuw opgebouwd. De compleet nieuwe woonwijk De Bolken verrees achter het centrum van Veghel. 

  1. Schuldeisers vragen faillissement aan voor partycateraar Maison van den Boer
    PREMIUM

    Schuldei­sers vragen faillisse­ment aan voor partycate­raar Maison van den Boer

    Den Bosch/Heerlen/Veghel - Drie schuldeisers van Maison van den Boer in Veghel vragen het faillissement aan van de geplaagde cateraar. De drie crediteuren zeggen nog geld van de Veghelse onderneming tegoed te hebben en willen dat met deze faillissementsaanvraag alsnog zien te krijgen. De aanvraag wordt aanstaande dinsdag voor de rechtbank in Den Bosch behandeld, aldus de advocaat van de drie schuldeisers.