Entree van De Wildhorst.
Volledig scherm
Entree van De Wildhorst. © Maarten van den Hurk / BD

Wildhorst te groot om alleen maar recreatiepark te blijven; gemeente wil opsplitsen

HEESWIJK-DINTHER - De Wildhorst is te groot om in zijn geheel recreatiepark te blijven. De vroegere camping bij Heeswijk-Dinther moet opgesplitst worden in diverse gebieden voor recreatie, woningbouw en natuur. 

 1. Weinig voorstellingen naar de middag in theaters: 
‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’
  PREMIUM

  Weinig voorstel­lin­gen naar de middag in theaters: ‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’

  OSS/UDEN/VEGHEL - Best een ingewikkelde puzzel, die ze als gevolg van eerdere voorschriften steeds beter weten te leggen. Zo verwoorden de Osse, Veghelse en Udense theaterdirecties, programmeurs en woordvoerders de situatie sinds de zondagavond geldende coronamaatregelen. Theaters moeten wederom de programmering aanpassen, voorstellingen afgelasten of verplaatsen en hun bezoekers verwittigen.
 2. Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s
  PREMIUM

  Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s

  ZALTBOMMEL/SCHIJNDEL/ESCH - Nog niet zo lang geleden nam een stier hem nog flink te grazen. Een paar gebroken ribben was het resultaat. Ook is hij al eens onder geplast door een grote zeug. Ach, Gert van den Bosch (56) uit Zaltbommel heeft er alles voor over om varkens, koeien, geiten, schapen en paarden op het boerenerf zo mooi mogelijk te fotograferen. Ook in de Meierij. Hij won er zelfs een prestigieuze, internationale prijs mee: de Sony Award.