Yannick Jussen (24) uit Eerde ontvangt het zevende jeugdlintje van de gemeente Meierijstad bij de molen te Eerde.
Op de foto vlak na de uitreiking met zijn trotse moeder.
Volledig scherm
PREMIUM
Yannick Jussen (24) uit Eerde ontvangt het zevende jeugdlintje van de gemeente Meierijstad bij de molen te Eerde. Op de foto vlak na de uitreiking met zijn trotse moeder. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Yannick dacht dat hij een rondleiding ging geven, maar kreeg een jeugdlintje van de burgemeester

EERDE - Yannick Jussen (24) dacht woensdagavond na een jaar eíndelijk weer eens een rondleiding te mogen geven in de molen in Eerde. Dat ging mooi niet door. Jussen werd onder valse voorwendselen naar de molen gelokt, waar hij een jeugdlintje ontving van de burgemeester. 

 1. Landerd mag familie niet na 21 jaar uit vakantiehuisje op Heische Tip zetten
  PREMIUM

  Landerd mag familie niet na 21 jaar uit vakantie­huis­je op Heische Tip zetten

  DEN BOSCH/ZEELAND - De familie Van de Wouw leeft al meer dan 2 decennia in een chalet op vakantiepark De Heische Tip in Zeeland. Illegaal, want permanente bewoning van het vakantiepark was al die jaren expliciet verboden. Bestuursrechter M. Verhoeven zette desondanks een dikke streep door een dwangsom van de gemeente Landerd. De rechter noemde het gemeentebeleid ‘keihard’. Handhaven van de regels vond hij in dit geval ‘onevenredig’.
 2. Randweg Boekel al voor de helft open

  Randweg Boekel al voor de helft open

  BOEKEL - De Randweg om Boekel, die op 28 juni voor alle verkeer open zou gaan, blijkt al voor de helft door het verkeer in gebruikt te zijn genomen. Het zuidelijke traject, vanaf de Erpseweg ter hoogte van de nieuwe rotonde op de Gemertseweg, bij de Boekelse Tuinmarkthallen, is deze week al opengesteld. Alleen de afslag op die rotonde, richting Boekel, moet nog van beton worden voorzien. Vorige week liet de provincie nog weten dat Boekelse kinderen zaterdag 26 juni op de weg mogen fietsen en skaten.