Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r. Piet van Sinten (cliënt), Emmy Tielemans, Martijn Verstegen (cliënt) en Cindy Kroef. © Van Assendelft

Zorgkwekerij Boekel bestaat tien jaar: 'Wij vinden ménsen erg leuk'

BOEKEL - Memo, Mensen en Mogelijkheden in Boekel bestaat tien jaar. Emmy Tielemans en Cindy Kroef bieden een fijne plek aan mensen met een beperking.

Quote

Het was precies de goede tijd om het te doen

Emmy Tielemans

Ze waren collega's én goede vriendinnen. Ze werkten in de zorg, bij Diomage in Gemert. En vonden dat het ook ánders kan, de zorg aan mensen met een beperking. En dus doken ze in het diepe en begonnen tien jaar geleden in Boekel, bij de komkommerkwekerij van de broer van Emmy en bij haar ouderlijk huis aan de Neerbroek, zorgkwekerij Memo. 

  1. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.