Volledig scherm
De 'aanstichters' van de Heijmanssessie voor het Dico-terrein; vlnr Aart en Marije van den Berg, Ruud en Marjan Voermans. Op het bord staan bungalowachtige woningen.

Animo ideeënavond 'Dico-terrein'

UDEN - Vele tientallen belangstellenden noteerde Heijmans Vastgoed dinsdag tijdens de inloopavond in de Ideeënfabriek in Uden. Daar was invulling van de 6,5 hectare grote Dico-locatie met woningen onderwerp van intensieve gesprekken.

Het grote terrein van voormalig beddenfabrikant Dico is sinds 2001 in handen van Heijmans, ING Real Estate en Ahold Vastgoed die opereren als Veldmolen CV. Het terrein wordt op de duur woongebied, maar de gemeente Uden wil er pas rond 2017 ontwikkelingen.

De avond krijgt een vervolg op 14 januari en 18 februari wanneer Heijmans via zogeheten ontwerpateliers de woonwensen verder uitdiept. Voor informatie over of inschrijving voor ontwerpateliers:

www.dicoterrein.nl

Volledig scherm
Termijn waarop bezoekers aan de Heijmansbijeenkomst willen verhuizen.
Volledig scherm
Inschrijven voor één van de ontwerpateliers voor het Dico-terrein van Veldmolen CV: 14 januari of 18 februari. Rechts Heijmansmanager gebiedsontwikkeling Tom Köhler.

Oss, Uden e.o.