Volledig scherm
© Thinkstock

Arnold Verhoeven danst weer: 6 november grootste dansfeest van Nederland in Brabanthallen

UDEN - Oud-Udenaar Arnold Verhoeven gaat na zijn successen in de jaren '80 opnieuw proberen om het dansen populair te maken. De aftrap is op zondag 6 november als de Brabanthallen in Den Bosch het decor vormen voor het grootste dansfeest van Nederland.

Verhoeven mikt op zo'n 10.000 liefhebbers van een foxtrot of walsje. In totaal ligt er, verspreid over vijf hallen, zo’n 2.000 vierkante meter dansvloer, met overal kleine zitjes en allerlei muziek.

Orkesten en dj's
Er zijn 20 orkesten geboekt, variërend van The Dutch Swing College Band, Massada en The Time Bandits tot Peter Koelewijn & zijn Rockets, Conny Vink, het Carel Kraayenhof Ensemble en de Veghelse River AA Bigband. Daarnaast zorgen 6 dj’s voor muziek en er zijn er dansshows. Zijn nieuwe dansavontuur kleurt Verhoeven verder in met een nieuwe app waarin alle plekken staan waar mensen kunnen dansen en een nieuwe reality tv-show rond dit thema.

Lees zaterdag 2 juli in het Brabants Dagblad, editie Uden en Veghel, een uitgebreid achtergrondverhaal over Arnold Verhoeven.

Oss, Uden e.o.