Volledig scherm
BZB viert het 25-jarig bestaan met een nieuw festival in Volkel. Met veel feest op het programma. © Jurriaan Balke

Band BZB viert jubileum met nieuw festival tijdens Hemelvaart 2018

VOLKEL - De Volkelse feestband BZB viert in 2018 het 25-jarig bestaan met een nieuw popfestival. Het festival 'Alle Remmen Los' wordt op 9 en 10 mei gehouden op het Volkelse 'Landgoed Hendrickx' in Volkel en wordt opgeluisterd door optredens van onder andere Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Pater Moeskroen en WC Experience. 

De opzet van Alle Remmen Los klinkt als een voorjaarsuitvoering van FestyLand, de inmiddels traditionele Volkelse afsluiter van het festivalseizoen in oktober. Op Landgoed Hendrickx, het vroegere FestyLand-terrein tegen het dorp aan, komen drie feesttenten en een camping voor de festivalgangers. 

Wetnecks 

Het programma op woensdagavond 9 mei en Hemelvaartsdag 10 mei bestaat vooral uit klassieke feestbands. Natuurlijk de jubilaris zelf die als BZB, BZB Oldskool en hun Amerikaanse 'alias' The Wetnecks op het podium klimt. Verder staan geprogrammeerd: Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Pater Moeskroen, WC Experience, Surrender, Mooi Wark, Bökkers, Plork en de Aannemers en diverse tribute-bands van onder andere AC/DC, Motörhead en Metallica.

De voorverkoop met 'vroege vogelkorting' start zaterdag 25 november. De eerste 250 kaartjes voor twee dagen toegang kosten 30 euro, met camping erbij 40 euro. Vijf van die eerste kopers maken kans om diezelfde dag nog muzikaal bezoek van BZB te krijgen. De rest van de kaartjes gaat vanaf 2 december in de verkoop. Kaartjes voor 9 mei kosten dan 20 euro, voor Hemelvaartsdag 25 euro. Een combi-ticket kost 40 euro.  

.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement