Volledig scherm
© Thinkstock

'Big One' brengt ode aan Pink Floyd in Markant Uden

UDEN - De Italiaanse band 'Big One' brengt op zaterdag 26 november een ode aan Pink Floyd in Markant Uden. Het optreden aan de Markt 32 start om 20.15 uur.

Markant Uden stuitte op een zestal Italianen die sinds 1990 en zodoende inmiddels 25 jaar lang het repertoire van Pink Floyd in stand houden. Kopstukken uit de internationale krantenwereld bestempelden deze tribute band als de beste van Europa.

De eerste set bevat nummers uit het eerdere werk van Pink Floyd. In de tweede set wordt ‘Darkside of the Moon’ gespeeld. Tickets kosten 24,00 euro en zijn te reserveren via de site van Markant Uden.

  1. Chemieconcern moet financieel bloeden van Udense beddenverkopers, BASF biedt excuses aan

    Chemieconcern moet financieel bloeden van Udense bed­den­ver­ko­pers, BASF zegt sorry

    UDEN – Het Duitse chemieconcern BASF heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan tientallen leveranciers en klanten nadat er vorige week onrust was ontstaan over gif in (verkochte) matrassen. BASF gaat de komende dagen om tafel met de gedupeerde leveranciers en schuimproducenten en is ‘ten volste bereid’ om tot een oplossing te komen. ,,We vinden het bijzonder vervelend wat er is gebeurd”, laat een woordvoerder aan het Brabants Dagblad weten.

Oss, Uden e.o.