Clown Milko voor zijn nieuwe, piepkleine circus.
Volledig scherm
Clown Milko voor zijn nieuwe, piepkleine circus. © CM

Clown Milko komt met vlooiencircus naar de kermis in Uden

UDEN - De bekende clown Milko strijkt van 13 tot en met 22 juli neer op de Udense kermis met een nieuw, piepklein circus: een vlooientheater.  In totaal staan er dit jaar zo'n 85 attracties op de Udense kermis. 

Milko was jarenlang de baas van Nationaal Circus Herman Renz totdat het failliet ging. ,,Vroeger was ik directeur van het grootste circus van Nederland, nu ben ik directeur van het kleinste circus van Nederland", zegt Milko over zijn nieuwe functie. 

De première van het vlooiencircus is op 13 juli als in Uden de tiendaagse kermis van start gaat. Clown Milko hoopt met zijn bijzondere vlooienvoorstelling dit aloude volksvermaak nieuw leven in te blazen.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.