Volledig scherm
De expositie werd zondag geopend. © Mathieu Bosch

'Contrast en kwaliteit' in expositie in Kunststation Uden

UDEN - Twaalf regionale kunstenaars laten vanaf zondag 26 juni hun mooiste werk zien in Kunststation Uden. De selectie is gebaseerd op portretten van ruim 30 kunstenaars in het Brabants Dagblad.

,,Het enthousiasme uit de omgeving van de kunstenaars is groot", vertelt Harrie van Genugten, bestuurslid van Kunstation Uden tijdens de opening zondag. ,,De diversiteit is groot", aldus Van Genugten.
,,Allerlei schildertechnieken, beeldhouwwerken en mozaïeken krijgen nu de aandacht die ze verdienen. Een tentoonstelling van totale uitersten. De toeschouwers zullen verrast zullen zijn door de contrasten en de kwaliteit uit deze regio. Er is voor elke kunstliefhebber veel te zien. Met name de verscheidenheid maakt het voor iedereen meer dan de moeite waard."

Balans
,,We hebben gezocht naar balans. Die is nodig om in alle rust naar kunst te kunnen kijken", aldus het bestuurslid.

De expositie 'Regionale Kunst' is te zien tot en met zondag 24 juli in Kunstation Uden, Prior van Milstraat 14 in Uden. De galerie is vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. De entree is gratis. Voor meer informatie kijk op www.kunstationuden.nl

Volledig scherm
De expositie is geopend. © Mathieu Bosch

Oss, Uden e.o.