Volledig scherm
Het Udens College. © Van Assendelft

Directeur Luuk Dopper al weer weg bij Udens College

UDEN - Nog geen twee maanden na zijn aanstelling als sectordirecteur havo/vwo bij het Udens College, vertrekt Luuk Dopper alweer. In een brief aan de ouders noemt directeur Theo Bekker het onmiddellijke vertrek 'pijnlijk en tragisch voor alle betrokkenen'.

Hij geeft verder niet aan waarom de sectordirecteur zo snel al weer weggaat. Dopper zelf heeft dinsdag tijdens de grote pauze aan schoolmedewerkers zijn vertrek toegelicht. Luuk Dopper begon 15 februari als sectordirecteur op het UC. Hij volgde Hans Olsthoorn op die naar het Maas Waal College in Wijchen vertrok. Dopper was afdelingsleider havo/vwo van het Liemers College in Zevenaar, locatie Zonegge.

Tot aan de zomer worden de taken van Dopper overgenomen door directeur Theo Bekker. Er wordt al gewerkt aan een definitieve oplossing voor het nieuwe schooljaar, meldt Bekker.

  1. De Wereldwinkel gaat definitief weg uit Uden: 'We zullen de zaak missen'

    De Wereldwinkel gaat definitief weg uit Uden: 'We zullen de zaak missen'

    UDEN Ze serveren een bakje koffie, de mensen achter de Wereldwinkel in Uden. Koffie van Max Havelaar, vanzelfsprekend. Het eerste product waar de Wereldwinkel  in Uden, die binnenkort noodgedwongen gaat sluiten, vijfentwintig jaar geleden mee de boer opging. ,,We zijn begonnen als een standje op de markt en later bij Albert Heijn", herinnert oud-coördinator Els Thijssen zich, nog altijd verkoopmedewerkster. ,,We zijn uitgegroeid tot een hele mooie cadeauwinkel met een verhaal erbij." Maar de zaak is thans niet meer rendabel.

Oss, Uden e.o.