Volledig scherm
PREMIUM
Er gebeurt te weinig in het Udens winkelcentrum vindt de nieuwe club die de promotie van Uden op zich gaat nemen. © Hans van Alebeek

Doek valt voor Uden Promotie, nieuwe vereniging wil meer reuring in centrum

UDEN - Een nieuwe vereniging gaat de promotie van het Udens winkel-centrum op zich nemen. Stichting Uden Promotie (SUP) baalt.

De brief die je wist dat zou komen is daar: de gemeente zet een dikke streep onder de samenwerking met de Stichting Uden Promotie (SUP). De gemeente wil voortaan zaken doen met een nieuwe vereniging van centrumondernemers. Volgens Dirk Broekhaus van Foto De Vakman, woordvoerder van die club, zijn er al ruim honderd ondernemers aangesloten die net als de gemeente klaar zijn met de SUP en vinden dat Uden anders en beter gepromoot moet worden.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.