Volledig scherm
Het Basis Informatie Centrum in Volkel is al enkele maanden gesloten. © Hans van Alebeek

Eén nieuw loket voor de vliegbasis Volkel

VOLKEL - Het nog relatief nieuwe Basis Informatie Centrum (BIC) bij de ingang van de vliegbasis Volkel krijgt half april een totaal nieuwe functie. Het wordt dé plek waar alle bezoekers, onder wie veel bouwvakkers, zich voortaan moeten melden. BIC wordt BBC: Basis Bezoekers Centrum.

De sectie communicatie zit al enkele maanden op de basis zelf. Vanaf half april krijgt het gebouw, geopend in 2011, een nieuwe functie. Als Basis Bezoekers Centrum (BBC) wordt dit het centrale loket voor alle bezoekers van de vliegbasis. Eindhoven en Leeuwarden hebben dat al, Volkel volgt nu.

Visitekaartje 

Aan het gebouw zelf verandert niet zo veel. ,,Het BIC blijft het visitekaartje van de vliegbasis, ook wat de aankleding betreft", zegt woordvoerder André Bongers. ,,Het is toch het eerste dat bezoekers van de vliegbasis zien." 

Het BIC/BBC blijft ook in gebruik als plek voor publieksbijeenkomsten en voorlichting aan groepen. Bongers benadrukt dat omwonenden van de vliegbasis zijn afdeling bijna 24/7 kunnen bereiken via mail (vliegbasisvolkel@mindef.nl), Twitter (@vlbVolkel) of telefoon (0413 - 27 66 01). 

Volledig scherm
Aan de inrichting en aankleding van het BIC verandert niet zo veel. © Hans van Alebeek
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.