Volledig scherm
De expositie van Fotakt '85 © Bernie Raaijmakers

Expositie 30 jaar fotoclub Fotakt ’85 Uden

UDEN - Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van hun fotoclub stelden de drie fotografen van Fotakt ‘85 een expositie samen van ongeveer 60 foto’s. Ben Henninger, Harry van Mil en Harry van Zutphen hebben alle drie de mens als uitgangspunt voor hun inspiratie maar hebben hierin elk een geheel eigen stijl ontwikkeld.

Harry van Mil toont zich verheugd over de expositieruimte aan de Prior van Milstraat: “Deze grote, open zolder is uitermate geschikt voor een expositie, maar we liepen wel tegen een praktisch probleem aan: Het bleek niet mogelijk om de foto’s hangend te exposeren omdat we dan geen goede lichtinval hadden. Toen hebben we van de nood een deugd gemaakt en hebben de foto’s op de grond gezet en we zijn uitermate tevreden over het resultaat: Zo komen ze nog beter uit.”

Wie met eigen ogen wil bekijken wat de fotografen met en zonder photoshop hebben gemaakt kan de expositie nog bewonderen op 2, 3, 9 en 10 mei van 11:00 – 17:00 uur aan de Prior van Milstraat 12 te Uden. Toegang is gratis.

Volledig scherm
Overzicht van het uitgestalde werk © Bernie Raaijmakers
Volledig scherm
Harry van Mil en Harry van Zutphen. © Bernie Raaijmakers