'Lekker Uden' lijkt een beetje op Bourgondisch Uden dat jaren een groot succes was. Het nieuwe  foodfestival wordt van 31 augustus tot en met zondag 2 september gehouden op de Markt in Uden.
Volledig scherm
'Lekker Uden' lijkt een beetje op Bourgondisch Uden dat jaren een groot succes was. Het nieuwe foodfestival wordt van 31 augustus tot en met zondag 2 september gehouden op de Markt in Uden. © Hans van Alebeek

Foodfestival 'Lekker Uden' prikt zich vast op eerste weekeinde september

UDEN - De komende jaren heeft Uden in het eerste weekeinde van september weer een eigen foodfestival. De eerste editie van 'Lekker Uden' start onder de vlag van de provinciale campagne 'Brabant Celebrates Food'.   

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.