Directeur-bestuurder Jan van Vucht tijdens de bewuste ledenvergadering in Veghel waar het handgemeen ontstond tussen Robert Nahon en leden van de bewonersraad van Area.
Volledig scherm
Directeur-bestuurder Jan van Vucht tijdens de bewuste ledenvergadering in Veghel waar het handgemeen ontstond tussen Robert Nahon en leden van de bewonersraad van Area. © Hans van Alebeek

Germenzeel doet aangifte tegen Area wegens 'geweldsdelict' tijdens tumultueuze ledenvergadering

UDEN - Het Udense bewonersinitiatief Energie.Germenzeel heeft bij de politie aangifte gedaan tegen de voorzitter en een bestuurslid van de bewonersraad Area. De club spreekt van een 'geweldsdelict' tijdens de ledenvergadering vorige week toen woordvoerder Robert Nahon het spreken onmogelijk werd gemaakt. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.