Volledig scherm
Grote drukte bij interview met Kraantje Pappie. © Kay den Teuling

Gezinnen nemen het stokje over van festivalvierders bij Hemelrijk in Volkel

VOLKEL - Festyland is Festyland niet meer. Het terrein bij Hemelrijk in Volkel, waar de afgelopen dagen op twaalf podia allerlei artiesten optraden, werd zondag omgedoopt tot het Heerlijk Hemelrijk Festival. Hele gezinnen en jongeren veelal onder de 18 jaar namen het stokje over van het festivalpubliek dat de afgelopen dagen rondbanjerde rondom de zwemplas in Volkel.

Voor het Heerlijk Hemelrijk Festival geen twaalf maar vijf podia met muziek en allerlei acts.

Meet & greet
Zo is de akoestische tent, waar bands vrijdag en zaterdag nog een intiemere show gaven, omgedoopt tot 'Meet, Talk & Greet'. Onder andere oud-voetballer Theo Lucius en rapper Kraantje Pappie kwamen langs voor een interview en fotomoment met fans. De jonge festivalgangers bij Kraantje Pappie waren vooral benieuwd naar allerlei privézaken van de rapper. Ze waren onder meer geïnteresseerd in zijn vriendschap met de jongens van het bekende YouTube-kanaal StukTV, die deze zondag ook de hele dag op het podium stonden, als DJ en presentator van de 'Spektakulair'.

Naast verschillende marktkramen, een rij voor het reuzenrad en andere activiteiten was er zondag natuurlijk ook plaats voor muziek. Onder meer Doe Maar Na, The Dutch Queen Tribute en BZB stonden op het programma.

Volledig scherm
Festyland is omgedoopt tot Heerlijk Hemelrijk Festival. © Kay den Teuling

Oss, Uden e.o.