Volledig scherm
Alicia de Groot. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Jonge ondernemers presenteren producten tijdens MisVips in Uden

UDEN – Een tiental jonge ondernemers van Misfits Uden laten zaterdag tijdens MisVips zien wat ze in huis hebben.

Misfits jonge wondernemers & bijzondernemers is een platform voor jonge startende ondernemers met bijzondere en creatieve ideeën die hun eerste stappen zetten op weg naar hun ondernemersdroom. Zaterdag presenteren de ondernemers en gastondernemers nieuwe merken en producten. Alicia de Groot is één van hen.

Kleding voor rolstoelgebruikers
De 26-jarige De Groot uit Ede ontwerpt onder de naam Mos kleding voor mensen die in een rolstoel door het leven gaan. Op dit moment bestaat de Mos-collectie vooral uit tops, jasjes, rokken, capes, truien en winterjassen voor vrouwen. Maar de onderneemster is vast van plan dat snel uit te breiden met een mannen- en kinderlijn. ,,Er is weinig modieuze en betaalbare kleding voor deze doelgroep. De zittende mens wil ook leuk gekleed gaan”, luidt haar beweegreden om speciaal voor deze doelgroep comfortabele kleding te creëren.

Behalve Mos by Alicia de Groot zijn er tijdens MisVips ook handgemaakte producten te zien en te koop van Udid, Lynko en Belle’s Bags. De drankjes worden verzorgd door Shake‘M Cocktails en de hapjes zijn van Charlie Bakt. MisVips wordt van 12.00 tot 18.00 uur in het gebouw van Misfits aan het Brabantplein 30 (voormalige Rabobank).

Lees in het Brabants Dagblad editie Uden/Veghel van zaterdag 19 november een interview met Mos-ontwerpster Alicia de Groot.

Oss, Uden e.o.