Volledig scherm
De kerststal bij de Kinderboerderij in Uden © Wilma Gosselink

Kinderboerderij Uden met bijzondere kerststal

UDEN – Tweede Kerstdag kunnen bezoekers de hele middag op bezoek bij Jozef, Maria en hun kindje Jezus. Al vanaf de opening om 11 uur werd de kerststal bij de Kinderboerderij druk bezocht, met name door jonge ouders met hun kinderen. Op het sfeervolle terrein aan de Artillerieweg is van alles te zien en te beleven, maar nog altijd zijn de vele dieren het meest favoriet.

Herder Victor de Visser (51) en dochter Charlotte, verkleed als engel, zijn onderdeel van de groep vrijwilligers die vrijdag in touw zijn om het publiek te vermaken. “Het is prachtig weer en we hebben vijf sets Jozef, Maria en kindje. Samen met de dieren is het een echte kerststal geworden. De kinderen kijken hun ogen uit.” Daarnaast worden ouders en kinderen uitgedaagd om alle kleine kerststalletjes te tellen en zijn er warme drankjes en hapjes om na de wandeling weer op temperatuur te komen.

De entree is gratis en de Kinderboerderij is op Tweede Kerstdag tot 17 uur open. Daarna kan men doordeweeks tussen 11.00 en 16.30 uur en in het weekend van 13.30 tot 16.30 uur nog een kijkje komen nemen.

Volledig scherm
Zondag kort na de opening al meteen een gezellige drukte © Wilma Gosselink
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.