Een lange rij in theater Markant slingert zich naar het kraampje met de brochure van het Land van Dico. In totaal kwamen er zo'n 1100 mensen op af.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lange rij in theater Markant slingert zich naar het kraampje met de brochure van het Land van Dico. In totaal kwamen er zo'n 1100 mensen op af. © Hans van Alebeek

Land van Dico in Uden, mooi maar ook erg duur: 'Hou je hart maar vast'

UDEN - Bijna 1100 mensen kwamen dinsdagavond naar theater Markant Uden. De show van de avond: het bouwplan 'Land van Dico' met de langverwachte huizen- en kavelprijzen. Dat was even schrikken en slikken.

Bij Heijmans en de samenwerkende makelaars zijn ze wel wat gewend maar ook zij staan met de oren te klapperen als ze al het publiek voor het Land van Dico zien staan. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.