Volledig scherm
Tess Milne. © ANP Kippa

Lange Frans en Tess Milne koken op foodtruckfestival Smul in Uden

UDEN - BN'ers Lange Frans en Tess Milne zijn vrijdagavond present bij de start van het foodtruckfestival Smul in het Udense sportpark. Zij doen mee aan de kookwedstrijd van het tv-kanaal 24Kitchen waarin drie teams op allerlei festivals met elkaar de strijd aangaan. 

Het is voor het derde jaar dat de kookzender de Food Truck Challenge houdt. Iedere week staat er in de aflevering een bijzonder festival of evenement centraal en daarvoor moeten de teams telkens een ander gerecht bedenken wat het beste aan zal slaan bij het publiek. 

Jury 

Bezoekers fungeren als jurylid en proeven  en keuren de gerechten van de drie duo's, steeds een jonge chef met een BN'er.  Wie het populairste gerecht heeft en dus het meest verkoopt, wint.

Organisator Perry Witlox van het eerste Udense foodtruckfestival Smul is blij dat de tv-zender zijn evenement komt opluisteren. Het nieuwe culinaire evenement  gaat vrijdag om 17.00 uur van start. Ook zaterdag en zondag staan de ruim twintig foodtrucks in het sportpark opgesteld. Er is muziek en kindervermaak, de toegang is gratis. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement