Volledig scherm
© Thinkstock

Lotgenotenbijeenkomst over prostaatkanker in Uden

UDEN - De lotgenotenbijeenkomst voor patiënten met prostaatkanker en hun naasten wordt gehouden op dinsdag 29 november in ziekenhuis Bernhoven in Uden.

Het onderwerp is: zijn er vragen vóór of na de behandeling? Deze bijeenkomst is een initiatief van de polikliniek urologie van Bernhoven en ProstaatKankerStichting.nl.

Met de campagne ‘Betere zorg begint met een goed gesprek’ stimuleert Bernhoven patiënt en dokter om samen echt in gesprek te gaan. Het is belangrijk dat een patiënt niet met vragen blijft zitten, maar de ruimte krijgt om die vragen te stellen.

Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. De ochtend start om 10.00 uur in vergaderruimte 1 van Bernhoven aan de Nistelrodeseweg 10 in Uden.

  1. Chemieconcern moet financieel bloeden van Udense beddenverkopers, BASF biedt excuses aan

    Chemieconcern moet financieel bloeden van Udense bed­den­ver­ko­pers, BASF zegt sorry

    UDEN – Het Duitse chemieconcern BASF heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan tientallen leveranciers en klanten nadat er vorige week onrust was ontstaan over gif in (verkochte) matrassen. BASF gaat de komende dagen om tafel met de gedupeerde leveranciers en schuimproducenten en is ‘ten volste bereid’ om tot een oplossing te komen. ,,We vinden het bijzonder vervelend wat er is gebeurd”, laat een woordvoerder aan het Brabants Dagblad weten.

Oss, Uden e.o.