Volledig scherm
PREMIUM
Er wordt nog hard gewerkt aan de afrastering rond het nieuwe kunstgrasveld van FC de Rakt. De verlichting laat nog even op zich wachten. © Van Assendelft

Oeps, wel kunstgras voor FC de Rakt maar nog geen verlichting in Uden

UDEN - Foutje, bedankt. De Udense voetbalclub FC de Rakt heeft eindelijk zijn langverwachte kunstgrasveld maar er is nog geen verlichting. De lichtmasten kunnen misschien nog wel een halfjaar op zich laten wachten.  

Afgelopen maanden heeft aannemersbedrijf Van Wijlen op park Moleneind het splinternieuwe kunstgrasveld voor FC de Rakt aangelegd. De Udense club vraagt daar al jaren om zodat er eindelijk voluit getraind en gespeeld kan worden door de circa 500 leden. Afgelopen jaren moesten met grote regelmaat wedstrijden en trainingen afgeblazen worden omdat de velden te nat of te slecht waren.   

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.