Volledig scherm
De speciale oprit voor bussen en ambulances bij golfbaan De Leemskuilen is tijdelijk voor alle verkeer geopend. © Peter van Erp/BD

Oprit A50 bij Van der Valk Uden woensdag weer open

UDEN - Hoe laat precies kan aannemer Heijmans nog niet zeggen, maar de oprit naar de A50 richting Oss bij hotel Van der Valk in Uden gaat woensdag weer open voor verkeer.

Vrijdagavond wordt het hele traject weer opengesteld. Tegelijkertijd gaat de snelweg in zuidelijke richting dicht van knooppunt Paalgraven bij Oss tot de Zuid-Willemsvaart bij Veghel.

Met de vervroegde openstelling van oprit 14 bij Uden hopen Heijmans en Rijkswaterstaat de verkeersdruk op Nistelrode te verminderen. Die druk is al verlaagd door de tijdelijke openstelling van de oprit bij golfbaan De Leemskuilen in Uden. Deze oprit is normaliter alleen toegankelijk voor lijnbussen en ambulances.

  1. Chemieconcern moet financieel bloeden van Udense beddenverkopers, BASF biedt excuses aan

    Chemieconcern moet financieel bloeden van Udense bed­den­ver­ko­pers, BASF zegt sorry

    UDEN – Het Duitse chemieconcern BASF heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan tientallen leveranciers en klanten nadat er vorige week onrust was ontstaan over gif in (verkochte) matrassen. BASF gaat de komende dagen om tafel met de gedupeerde leveranciers en schuimproducenten en is ‘ten volste bereid’ om tot een oplossing te komen. ,,We vinden het bijzonder vervelend wat er is gebeurd”, laat een woordvoerder aan het Brabants Dagblad weten.

Oss, Uden e.o.