Volledig scherm
Keukenmedewerkster Samantha Wingens bezig met het snijden van rosbief. © J Vrossem

Paasontbijt buitenshuis nog steeds populair blijkt in Uden

UDEN - Hotel Van der Valk in Uden mocht paaszondag 144 gasten verwelkomen. Twee maanden geleden bleek al dat beide paasbrunches volgeboekt waren. 

Volgens Lieke Weerdenburg, Food & Beverage Manager bij Van der Valk niet zo vreemd: 'Pasen wordt steeds populairder en gasten zijn geneigd om dit soort uitstapjes sneller vast te leggen'. Van echte stress was bij de 33 medewerkers van het hotel geen sprake. Eieren waren het meest geliefd: de keuken onder leiding van chefkok Leo Brouwer had gezorgd voor 200 gekookte eitjes, 100 gebakken eieren, terwijl er ook nog eens 40 kilo chocolade eitjes waren aangeschaft.

Volledig scherm
Chefkok Leo Brouwer in een van de koelcellen. © J Vrossem
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement