Volledig scherm
PREMIUM
Op dit terrein aan de Doelenweg, vlak naast de golfbaan, willen Fons Braks en Henk van Tiel een nieuw recreatiegebied realiseren. © Google Streetview

Plan voor campers en trekkershutten op terrein bij golfbaan Uden

UDEN - Een groen recreatiegebied voor campers met ook trekkershutten, horeca en andere voorzieningen pal naast de golfbaan in Uden. Dat plan voor Uden-Noord werd donderdagavond gepresenteerd. 

Ondernemers Fons Braks uit Odiliapeel en Henk van Tiel uit Zeeland zijn de initiatiefnemers. Samen bezitten ze een stuk grond aan de Doelenweg, pal naast de golfbaan. Voor de commissie ruimte, economie en financiën zette Fons Braks donderdagavond uiteen wat daar zou kunnen komen als impuls voor het achterliggende natuurgebied De Maashorst. 

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.