Volledig scherm
Bijna een vaste gast bij De Pul in Uden: De Dijk met frontman Huub van der Lubbe. Misschien wel uw mooiste Pul-moment. Laat het ons weten. © Van Assendelft Fotografie

Poppodium De Pul in Uden 50 jaar: wat was uw mooiste moment?

UDEN - Poppodium De Pul in Uden bestaat 50 jaar. Net zo oud als Paradiso maar bijna net zo beroemd, zeker in Brabant. 

Talloze grote namen en artiesten kwamen met veel plezier naar de roemruchte poptempel van het zuiden: Alquin, Q65, Herman Brood en Jan Akkerman lieten er hun zweetdruppels achter. Zo ook het (toen nog onbekende) Doe Maar, Thin Lizzy en Uriah Heep. En van recentere datum Kovacs of Ronnie Flex. 

Brabants Dagblad besteedt deze zomer uitgebreid aandacht aan het bijzondere jubileum van De Pul. Onderdeel van die reeks is een verhaal vol mooie en bijzondere momenten van bezoekers. Wat was afgelopen 50 jaar uw mooiste Pul-moment? Laat het de redactie weten in een korte mail met uw verhaal. Misschien heeft u er zelfs een foto van, dat zou helemaal mooi zijn.  

Reacties kunt u sturen naar: redactie.uden@bd.nl 

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.