Zo komt de uitgebreide publieksvoorziening (rechts) van de sporthal bij het Udens College er globaal uit te zien. De raad ging donderdagavond akkoord met het extra half miljoen dat daarvoor nodig is.
Volledig scherm
Zo komt de uitgebreide publieksvoorziening (rechts) van de sporthal bij het Udens College er globaal uit te zien. De raad ging donderdagavond akkoord met het extra half miljoen dat daarvoor nodig is. © Udens College

Raad Uden kiest voor duurste optie nieuwe sporthal bij Udens College

UDEN - Het Udens College krijgt zijn veelbesproken sporthal met uitgebreide publieksvoorziening. Aan dat raadsbesluit ging een foutenfestival vooraf maar alleen de oppositie wilde daar donderdagavond consequenties aan verbinden. Zonder resultaat.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.