Volledig scherm
Zo komt het nieuwe sportpark Moleneind in Uden er volgens de nieuwe indeling van de werkgroep uit te zien. Rechts het nieuwe kunstgrasveld van FC de Rakt met daarnaast de drie overige velden. Middenonder het veld van rugbyclub Octopus.

Red Sox weg op sportpark Moleneind Uden

UDEN - Honk- en softbalvereniging Red Sox gaat weg op sportpark Moleneind in Uden. Over de nieuwe plek wordt nog met de gemeente gesproken. Door het vertrek krijgen de andere twee sportclubs meer ruimte.De bestaande veldindeling gaat op zijn kop. Voetbalclub FC de Rakt krijgt een nieuw kunstgrasveld en drie gewone grasvelden, rugbyclub Octopus krijgt een eigen sportveld.

Dat zijn de belangrijke elementen uit het plan dat een speciale werkgroep heeft bedacht. Het voorstel voor de nieuwe indeling van sportpark Moleneind ligt woensdag 8 februari van 19.30 tot 21.30 uur ter inzage in het clubhuis van Octopus op het sportpark.

Reacties en opmerkingen worden meegenomen in het eindvoorstel van de werkgroep. Uiteindelijk beslissen B en w en de gemeenteraad over de langverwachte oplossing voor het overvolle sportpark.