Volledig scherm
De scooter reed de voetganger aan op de rotonde van de Velmolenweg, Koopmanstraat en de Kastanjeweg. © Politie Uden

Scooterrijder gaat ervandoor na aanrijding in Uden

UDEN - Een voetganger in Uden is maandagmiddag rond 12.00 uur aangereden door een scooter. Die is na het ongeluk doorgereden. De politie roept op Facebook getuigen op om zich te melden.

Het ongeluk gebeurde op de rotonde van de Velmolenweg, Koopmanstraat en de Kastanjeweg. Het slachtoffer liep een breuk op door de aanrijding.

De politie is op zoek naar mensen die het ongeluk mogelijk hebben gezien. De man reed op een fel oranje scooter, kort model met gele kentekenplaten die gebruik maakt van een tweetakmotor. De bestuurder droeg een legerbroek met een zwart of grijs vest. Hij had een zwarte helm op en droeg een zwart tasje schuin over zijn lichaam.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.