Dit is een mogelijke oplossing van de provincie voor de drukke rotonde van de Wilhelminastraat met de N264. Ook voor veel andere rotondes is dat de insteek van de provincie, tot teleurstelling van de stichting Leefomgeving N264.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is een mogelijke oplossing van de provincie voor de drukke rotonde van de Wilhelminastraat met de N264. Ook voor veel andere rotondes is dat de insteek van de provincie, tot teleurstelling van de stichting Leefomgeving N264. © Provincie

Stichting teleurgesteld in te simpele en ambitieloze oplossingen voor N264

UDEN - Het lijkt erop dat de provincie de makkelijkste weg heeft gekozen om de knelpunten op de drukke N264 bij Uden op te lossen. 

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.