Supermarkteigenaar Roland de Laak bestudeert het spandoek dat de reünie van Weltevreden aankondigt. Monique de Wit (links), Ruud van Moorsel en Joke Goossens houden het doek op.
Volledig scherm
PREMIUM
Supermarkteigenaar Roland de Laak bestudeert het spandoek dat de reünie van Weltevreden aankondigt. Monique de Wit (links), Ruud van Moorsel en Joke Goossens houden het doek op. © Van Assendelft

'Supermarkt Weltevreden was voor ons als familie'

UDEN - ,,Ik heb in mijn leven maar twee grote fouten begaan. De ene was de eerste keer dat ik trouwde, de ander is weggaan bij Weltevreden", onderstreept Bressers. 28 jaar na het verdwijnen van supermarkt Weltevreden in Uden kan Piet Bressers er nog om treuren. En met hem anderen. Tijd voor een reünie.

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.