Volledig scherm
© RGBStock.com

Thema Business Event Uden 2017 feestelijk onthuld

UDEN - De vier elementen aarde, water, lucht en vuur vormen in 2017 het thema tijdens het tweejaarlijkse Business Event Uden. Het thema 'Elements of Wonder' werd gepresenteerd tijdens een klein pre-ondernemersfeestje in de skybar van hotel Van der Valk.

Het evenement wordt op zaterdag 13 mei gehouden op BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Een dag later is er nog een speciale gezinsdag. Bestuursvoorzitter Han Gootzen meldde verder dat het feestje voor alle ondernemers uit Uden, Volkel en Odiliapeel dit keer ook wordt bijgewoond door de Zeelandse ondernemers. ,,Die hebben ons gevraagd of ze bij ons mochten aansluiten en wij juichen dat alleen maar toe", aldus Gootzen.

Hij vroeg de circa zestig aanwezigen verder om mee te denken over kandidaten voor de ondernemerspluim die tijdens het feest wordt uitgereikt. Aansluitend werd met vuur en water van de Udense brandweer op het terrein van Ben van Dijk het thema van het feest in 2017 onthuld.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.