Volledig scherm
Nikkie de Jager © Instagram

Tien miljoen fans volgen haar elke dag, en nu maakt Nikkie (24) uit Uden kans op een prijs

UDEN - De Nederlandse YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is opnieuw genomineerd voor een prijs bij een grote Amerikaanse awardshow. De Udense maakt dit keer kans op een People's Choice Award in de categorie Beauty Influencer 2018, zo blijkt uit de lijst van nominaties die E! Entertainment woensdag bekendmaakte.

De Jager, die ruim tien miljoen abonnees heeft op YouTube (meer dan Martin Garrix), maakte vorige maand nog kans op een Teen Choice Award in de categorie favoriete fashion/beauty internetster.

Ze moest toen echter haar meerdere erkennen in James Charles, tegen wie ze het dit keer opnieuw moet opnemen. Er zijn in totaal twaalf genomineerden.

Het Amerikaanse publiek kan verder stemmen op hun favoriete films, acteurs, artiesten, albums, tv-shows en series. In totaal zijn er 43 categorieën. Het is de eerste keer dat E! de show gaat uitzenden. Tot vorig jaar was de awardshow in handen van CBS. E! gaat de ceremonie in 153 landen uitzenden in 24 verschillende talen.

De uitreikingsceremonie van de 44e editie van de People's Choice Awards vindt op 11 november plaats.

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.