Volledig scherm
De titelposter van de Udense Musical is onthuld. foto's Willem Kuijpers © P Vhout

Titel nieuwe Udense musical is bekend, inhoud blijft geheim

UDEN - De titel van de nieuwe Udense Musical is 'Uden in Noot'. Het bestuur van de Stichting Udense Musical onthulde maandagmiddag de poster. Over de inhoud is verder niks verklapt.

Wel werd in Theater Markant in Uden het contract ondertekend waarin afgesproken is dat de zesde Udense Musical voor acht avonden in het theater staat. De première is gepland op 7 december. 

De Stichting Udense Musical (SUM) organiseert iedere drie tot vier jaar een musical. Na vijf succesvolle voorstellingen te hebben gerealiseerd, is het volgens de stichting inmiddels een traditie in Uden en omgeving. Inmiddels is er een volledige cast, zijn de repetities begonnen en heeft de decorploeg een bouwplaats gevonden in Boekel. Bart Stultiens en Frank van Pamelen zijn opnieuw de tekstschrijvers. Stultiens is ook de regisseur.

Volledig scherm
Het contract werd ondertekend door voorzitter Eugène van Hoorn (links) penningmeester Hans Schepers (midden) en Jan Wouda, directeur Markant. Foto's Willem Kuijpers © P Vhout
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.