Volledig scherm
Dankzij de Trap-in kunnen vijftien goede doelen worden gesteund. © Trap-in

Trap-in Uden boekt in 2018 nieuw record: opbrengst 41.250 euro

UDEN - De Udense Trap-in heeft dit jaar een nieuw record bereikt. Alles bij elkaar werd op tweede pinksterdag 41.250 euro bij elkaar gefietst voor het goede doel. Weer iets meer dan in 2017.   

De opbrengst van de jaarlijkse fietstocht voor het goede doel werd dinsdagavond bekend gemaakt tijdens een medewerkersbijeenkomst in Eigen Herd. Voorzitter Dick van Doorn kon melden dat er voor de vijftien uitgekozen goede doelen per project 2.750 euro beschikbaar was, 100 euro meer dan in 2017. 

Tijdens de avond werden traditiegetrouw de hoogste sponsorbedragen bekendgemaakt. Bij de volwassenen was dat Harrie van Duijnhoven met ook weer een record: 17.100 euro. Bij de jongeren tot 16 jaar scoorde Joyce van Kessel met  505 euro het hoogste. Onder de gesponsorde deelnemers werd een aantal prijzen verloot.

Gememoreerd werd ook het feit dat het weer gelukt was om via sponsoring door Udense bedrijven alle kosten te dekken, zodat dus alle opbrengsten van de 44e Trap-in rechtstreeks kunnen worden uitgekeerd aan de projecten.

Oss, Uden e.o.