Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente en de Stichting Uden Promotie ruziën al jaren over de promotie van het winkelcentrum. © Hans van Alebeek

Uden Promotie krijgt nog een halfjaar respijt voor afronding zaken

UDEN - De Stichting Uden Promotie (SUP) krijgt van de gemeente nog een halfjaar de tijd om zijn zaakjes af te ronden. Na jaren kift zet Uden een formele streep onder de samenwerking, SUP legt zich er niet bij neer. 

Al jaren ruziën de gemeente en Stichting Uden Promotie (SUP) over de manier waarop het winkelcentrum gepromoot moet worden. SUP vindt dat ze dat namens de centrumondernemers prima doet, de gemeente is het daar niet mee eens. In lijn met de koers die al in 2015 werd ingezet, wil Uden nu stoppen met de SUP en de promotie in handen geven van een nieuwe winkeliersvereniging die afgelopen zomer is opgericht onder leiding van Dirk Broekhaus van Foto De Vakman. 

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.