Volledig scherm
De letters V&D boven de oude ingang zijn weg. © Hans van Alebeek

V&D Uden is nu echt voltooid verleden tijd

UDEN - Het is nu echt over en uit met de V&D in Uden. De grote letters V&D die nog jaren boven de oude ingang van het warenhuis in Hoek Promenade prijkten, zijn maandag verwijderd. In de oude V&D opent 24 mei de modeketen Cotton Club. 

Begin 2015 ging Hoek Promenade van start met de langverwachte V&D als paradepaardje. Uden kon er amper een jaar van genieten want de keten verkeerde al in slecht weer toen het splinternieuwe filiaal in Uden de deuren opende. 

Al die tijd bleven de grote zwarte letters V&D prominent boven de ingang staan. Na de boekenoutlet kreeg de benedenverdieping vorig jaar een nieuwe bestemming met twee winkels van modeketen The Sting House. 

Restaurant 

Een deel is gereserveerd voor Costes dat al enige tijd open is, de andere winkel  Cotton Club gaat op 24 mei open. Omdat via die deur de klanten naar binnen gaan werd maandag het laatste V&D-restant geruimd. 

Boven beide winkels zijn plannen voor een groot 'wereldkeukenrestaurant' volgens de bekende all you can eat-formule. De vergunning voor die megazaak is aangevraagd. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement