Volledig scherm
Het V&D-pand in Uden staat weer leeg. Er is een nieuwe, nog onbekende huurder. © Hans van Alebeek

V&D-pand Uden weer leeg, nieuwe huurder in aantocht

UDEN - Het V&D-pand in Uden staat weer leeg. Boekenoutlet Boekenfestijn die het pand tot dusver huurde, heeft afgelopen weekeinde de winkel leeg gehaald. Maandag is de vooroplevering voor de nieuwe, nog onbekende huurder van het pand in het winkelcomplex Hoek Promenade. 

Makelaar Jos Dobbe van Active Interest wil niet zeggen wie er nu in het pand komt. ,,Dat is niet aan mij, dat moet de marketingafdeling van die partij zelf doen", stelt hij. Eerder heeft hij al wel gezegd dat het pand, zo'n 4.000 vierkante meter groot, eerst nog verbouwd gaat worden. Begin 2018 zou de nieuwe huurder - of huurders - in het pand kunnen trekken.   

Zeist 

Het voormalige V&D-pand werd ruim een jaar gevuld door boekenoutlet Boekenfestijn. Die kwam in beeld nadat V&D eind 2015 failliet ging en de splinternieuwe winkel in Uden plotseling leeg kwam. Uden was overigens een van de best draaiende winkels van de landelijke keten. Boekenfestijn heeft zijn spullen - boeken en cadeauartikelen - van Uden overgebracht naar het eveneens leegstaande V&D-pand in Zeist. Daar huurt het bedrijf voor een halfjaar de helft van de begane grond en de kelder.