Volledig scherm
© Paula van Hout

Volkelse Kwis met geheime opdracht in de kerk

VOLKEL – Voor de geheime opdracht van de Volkelse Kwis moesten deelnemers zaterdag als heilig boontje verkleed naar café Piepers komen.

Ze moesten een vergiet mee brengen. Vervolgens werden ze naar de kerk gebracht waar diaken Henk van Thiel hen vragen stelden over religieuze onderwerpen. Daar werden de deelnemers wel even stil van.

De derde editie van de Volkelse Dorpskwis Piepers kent Piepers wordt vanavond gespeeld. V eertig teams hebben zich aangemeld met een totaal van 960 deelnemers. De Smaakmakers hebben een gevarieerde kwis samengesteld met nieuwe, verrassende elementen. In het kwisboek staan dit jaar bijvoorbeeld You Tubevragen. Nieuw is ook de interactieve buitenopdracht waar deelnemers via QR-codes van de een naar de andere plek worden gestuurd.

Zo zag je bijvoorbeeld steeds mensen een rondje langs het Schakelplein lopen om de paaltjes te tellen. Ook is er een speciale rubriek voor de kinderen. Om 23.00 uur moeten de kwisboeken zijn ingeleverd. De winnende teams worden bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking en feestavond op zaterdag 26 november vanaf 20.30 uur op Billy Bird Park Hemelrijk.

Volledig scherm
© Paula van Hout
Volledig scherm
© Paula van Hout
Volledig scherm
Het team Smilies werkt aan opdracht om net zoveel mogelijk in het kleinste kamertje te gaan staan. © Paula van Hout
Volledig scherm
© Paula van Hout
Volledig scherm
© Paula van Hout

Oss, Uden e.o.